Sok fajta videó egyhelyen

Ez a blog egy VideoTár mint ahogy azt a név is elárulja :) Ezen a blogon minden fajta videót fogtok látni. Aki videót szeretne külddeni az erre a címre tegye meg és írja le, hogy miről szól! Köszönöm! matt20077@citromail.hu

Utolsó kommentek

Egyik Kedvenc Játékom

2008.08.06. 08:00 | MatT | 12 komment

Ma elárulom nektek az egyik kedvenc játékom nevét és beszélek is a videoról. Ez a játék a Mortal Kombat Shaolin Monks lenne. A játékról annyit hogy nagyobb szép a graffikája és élménydús a játék. Szerintem nagyon jó lett ez a művük. Minden véleményt amit mondok az nem jelenti azt hogy más is ezt gondolja a játékról. Van akinek rossz van akinek jó. Az a jó benne hogy 2-en is végig vihetitek singlebe és nem csak Kung Lao-val meg Liu Kang-el lehettek hanem Sub-Zero meg Scorpion-nal is. a Játék sok izgalmat kinál mindenkinek aki kipróbálja.




Ha nem ismered a Mortal Kombat szereplőit!


Aki nem ismerné a játékot annak most elmondom hogy melyik karakter ki volt (kb 3-4-et nem fogok mondnai mert nem tudom a nevüket)

Kezdjük is a fő karikkal akikkel lehetsz Story Mode-ban.
Kung Lao - a Éles szélű sapkás csávó aki levágta a baraka fejét :)
Liu Kang - a Piros ruhás csávó aki a főgonosszal harcolt.
Sub-Zero - a Fagyasztós csávó akinek van egy gonosz Ikertesója is.
Scorpion - a Sárga ruhás Fazon akinek a feje egy koponya és lángot fúj.

Ennyi fő karakter van amivel mehetsz is Story Modeban.

Alkarakterek:
Baraka - a szörny aki tiszta "Farkas" utánzat az X-menből.
Johnny Cage - a nagymenő csávó akinek a fejét elkezdik enni aztán meg semmi baja :)
Reptile - Johnny Cage fejét ő kezdte el enni.
Shang Tsung - a Főgonosz aki egyben egy alakváltó.
Raiden - A videó végén lévő áramtól átjárt testű Mester.
Smoke - Sub-Zero ikertesója. Nagyon kevésszer láttni játék alatt videóban nincs benne, de ugyan úgy nézz ki Mint Sub-Zero csak teljesen fekete ruhája van.
Goro - a 4 kezű szörny.
Kintaro - Nincs benne a videóban de ugyan úgy nézz ki mint goro csak tigris mintásra van festve és tüskés vállvédője is van.


Ennyit szerettem volna csak így vágtábban leírni. Remélem elégé érthető volt. Ha nem akkor kérlek titeket hogy hagyjatok egy kommentet itt amibe leírjátok mit nem értettetek Köszönöm!

Címkék: shaolin mortal kombat monks

A bejegyzés trackback címe:

https://videotar.blog.hu/api/trackback/id/tr40602857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarg3 2008.08.06. 09:29:16

És mi a játék célja?

Bytek · http://www.teamfortress.blog.hu 2008.08.06. 10:25:22

Nyilván megverni mindenkit:) Goro mindegyik Mortal Kombatban a legerősebb?

MatT · http://videotar.blog.hu 2008.08.06. 15:11:12

Nem. Goro-tól Kintaro erősebb mert ez tűzlabdát is tud köpni na meg tapasztalatból mondom. Ja és elírtam mivel Shang Tsung nem a főgonosz mivel haverral viszem végig és olyan rész van hogy 3 Eőrs ellenséget kell megölni. Név szerint Shang Tsung, Kintaro, meg egy nem is tudom mi az. Debla kalapácsa van és koponyás maszkja.(mindig ennél akadunk el) Amúgymeg igen a gyilkolás a játék célja csak élvezhetőbbé teszik a plusz funkciók. (Nem nagy plusz dolgok de sokszor jól jönnek) Még végig vinni nem vittem végig se egyedül se haverral mivel amikor 3 ellenség van ott a 3. mindig legyőz minket. a Végére már a kalapácsával támad és azzal van oylan támadása mikor elkezd körbe körbe forogni. Hogy azt túléld elégé nehéz és legnagyobb esélye rá Kung Lao-nak van. ( A kedvencem Kung Lao meg Scorpion :D)

f4c3m4n 2008.08.06. 23:25:49

Mellesleg megjegyezném a kalapácsos faszi Shao Kahn aki az Uralkodó névre hallgat és gyakorlatilag ő a nagy főgonosz :D Az MK Deadly Allianceben pl a Shang Tsung szövetkezik egy ilyen élőhalott hapival és kinyírják a külső világ uralkodóját, aki nem más mint a fent említett Shao Kahn illetve kinyírják Liu Kanget aki a Föld legjobb harcosa és abban az a feladatod hogy megakadályozd a két világ összeolvadását és evvel együtt pusztulását :) az Armageddonban pedig ilyen zombiként visszatér a Liu is XD az nagyon lol sokat nevettem rajta :)

MatT · http://videotar.blog.hu 2008.08.07. 00:18:51

Akkor a Shaolin Monks most ezek előtt vagy után van? AMúgy kösz a nevét :D

f4c3m4n 2008.08.07. 01:56:58

Huh, nah hát ha már így rákérdeztél... :) volt egyszer egy Mortal Kombat még 92-ben... aztán szépen jöttek a folytatások a 2. rész 93 a 3. 95-ben a 4. 97-ben aztán az 5.nek 2002ben már alcímet is adtak ez volt a Deadly Alliance 2004ben jött a Deception majd 2006ban az Armageddon :) ami a Shaolin Monksot illeti... ez mint utaltál rá eltér az általam említett sorozattól, a készítők ugyanazok de a játékmenet totál más :) 3 ilyen játék készült az első egy SubZero történetét feldolgozó a második Kano (aki kitépi a szived XD) és Jax a fémkarú történetét feldolgozó játék és a 3. ilyen a Shaolin Monks ami Liu és Kung Lao történetét meséli el. Kérdésedre a válasz pedig hogy az 1. és 2. mortal kombat között történik a Shaolin Monks cselekménye. szóval elvileg a 92es és 93as játékok közt :D

f4c3m4n 2008.08.07. 01:58:30

ami kimaradt hogy készül egy új játék Mortal Kombat vs. DC Universe néven :) érdekes... láttam az E3on és hát nem olyan rossz az :) gyakorltailag képregényhősök a Mortalosok ellen.. pókember vs Scorpion stb. stb. :) vicces

f4c3m4n 2008.08.07. 02:13:29

és a teljesség kedvéért készült 2 film 1995 és 97ben az első még úgy ahogy nyereséges is volt a második kevésbé... valamint 2 sorozat is az egyiket adták nálunk is bár mind2 csak 1 évad lett.. a Conquestet adták nálunk.. abban más szereplők voltak és a végén a rosszak győztek :D vicces volt minden jó harcosnak kitekerték a nyakát stb :) be kellett fejezni a sorozatot mert nem volt túl sikeres. egy 3. film készül amúgy 2010re ígérik :)

f4c3m4n 2008.08.07. 02:15:38

Liu Kangot Bruce Lee-ről mintázták :) Kano vörös szemét meg valójában a Terminátorból lopták :D:D tetszett nekik Arnie Swarczi fémfeje XD

f4c3m4n 2008.08.07. 02:19:08

na jó a Conqestnél kicsit túloztam amikor azt mondtam hogy más szereplőkkel, mert Kung Lao, Rayden és Shang Tsung szerepeltek benne csak kicsit gagyi volt na :D azért 1x nézhető

MatT · http://videotar.blog.hu 2008.08.07. 09:59:20

Kung Lao a kedvencem és kész xD. Nagyon tetszik ahogy a kalapjával levágja a szörnyek fejét :D.
De Liu Kang sárkányos fatality-je se rossz :D. Brutalityről ne is beszéljünk (mind 2-nek):D. Amúgy azt vettem észre hogy amikor sub zero meg scorpionnal nyomtam haverral akkor a cinematics nincs átdolgozva például Sub Zeronal látszik. Úgyértem amikor Sub Zero ellen kell harcolni. Akkor fogja a te általad vezérelt Sub Zero és eldobja a kalapját xD Ami nincs.
süti beállítások módosítása